Hesabınızı silin
Psikolojiden hesabınızı ve kişisel verilerinizi kalıcı olarak silmek için e-posta adresinizi girin.
Hesabınızı sildiğinizde:
- Ad, e-posta ve telefon bilgileriniz kalıcı olarak silinir
- Duygu takviminiz, test sonuçlarınız ve uzmanınızla yaptığınız tüm yazışmalar silinir
- Kullanılmamış seans haklarınız ve kayıtlı kartlarınız iptal edilir
- Geçmiş randevu ve ödeme kayıtları, yasal saklama yükümlülüğü nedeniyle kimliğinizle ilişkilendirilemeyecek şekilde anonim olarak saklanır